Over ons

Over ons

Altijd al leuke Navelpiercings willen kopen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij van piercings4you.nl stellen je voor aan het mooiste en grootste assortiment van piercings! Onze Navelpiercings zijn van de beste kwaliteit en er is genoeg keuze voor iedereen. Ook verkopen we andere sieraden zoals tongpiercings, neuspiercings, armbanden en enkelbandjes. Voor nu richten wij ons voornamelijk op Navelpiercings. We zijn op 6 januari 2016 begonnen met het verkopen van allerlei soorten leuke Navelpiercings. Kort hierna hebben we ons assortiment snel uitgebreid en zijn we meerdere soorten sieraden voor vrouwen gaan verkopen. Wij geven veel om onze klanten en ons voornamelijkste doel is om onze klanten blij te maken. We geven daarom maandelijks sieraden (zoals Navelpiercings) weg op onze Facebookpagina. Het lezen van de talloze leuke reacties van onze klanten, zorgt ervoor dat we steeds meer weggeefacties houden. We hebben al heel veel Navelpiercings weggegeven op onze facebookpagina, dus twijfel er niet aan om mee te doen! Wie weet win jij de volgende keer een supermooie Navelpiercing of een ander sieraad!

Verder ligt onze focus voor nu nog steeds op het uitbreiden van het assortiment Navelpiercings. Onze Navelpiercings zijn ingedeeld in 3 categorieën: Navelpiercings van chirurgisch staal (316L), Navelpiercings die met 18 karaat goud verguld zijn en Navelpiercings van 14 karaat massief goud. In de toekomst streven we ernaar om meer soorten piercings aan te bieden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Navelpiercings voor zwangere vrouwen.

Voor verdere vragen zijn wij altijd bereikbaar via de mail of onze Facebookpagina. Stel gerust uw vraag en wij zullen daar zo snel mogelijk op antwoorden. Wij prefereren de Facebookchat als communicatiemiddel, omdat dit makkelijk en vlot verloopt.