RetournerenEen product retourneren of omruilen is heel makkelijk bij piercings4you. U dient ons binnen 14 dagen na het ontvangen van uw product(en) te contacteren via de mail of Facebook. Nadat u ons hierover heeft geïnformeerd, heeft u 14 dagen de tijd om het product/de producten te retourneren. U kunt uw product(en) retourneren naar ons adres. Dit adres is te vinden op deze pagina.

Omruilen

Piercings4you.nl biedt u per product één gratis* omruilservice aan. Deze omruilservice is beperkt tot het omruilen van uw eerder ontvangen product tegen hetzelfde product in een andere maat of kleur.

Retourneren

Als u uw order wilt retourneren, dient u ons binnen 14 dagen na het ontvangen van uw product(en) te contacteren via de mail of Facebook. Nadat u ons hierover heeft geïnformeerd, heeft u 14 dagen de tijd om het product/de producten te retourneren aan ons. Wij zorgen ervoor dat we samen naar een passende oplossing zoeken. Er is een optie om het betaalde bedrag** terug gestort te krijgen of om een (gelijkwaardig) product te ontvangen. 


Voorwaarden:

  1. De kosten voor het terugsturen van uw product(en) zijn voor uw rekening.
  2. Retourneren/omruilen is alleen mogelijk indien het eerder ontvangen product onbeschadigd, onverkleurd en ongedragen is.

*Met de gratis omruilservice wordt bedoelt dat wij hier geen extra kosten voor in rekening brengen. De verzendkosten zijn echter wel voor de koper.

**U krijgt het betaalde bedrag terug indien er geen sprake is van waardevermindering van het product. De zorg voor het product en de verpakking van het product is dus in uw eigen belang . Indien er wel sprake is van waardevermindering, kan het zijn dat u een gedeelte van het betaalde bedrag teruggestort krijgt.